JOBB!!!!

Idag är en av dom bästa dagarna i mitt liv! Intervjuerna för The Ritz gick helt otroligt bra och jag fick jobbet!!!!!!!!!!!!!

Jag bara skrek av lycka och hoppade upp och ner så fort jag kom innanför dörren. Log hela vägen hem och jag tror att folk på tunnelbanan trodde jag var knäpp. Jag bara släppte på allt under min andra intervju och i princip bönade och bad att dom skulle ge mig jobbet för att sedan halvt börja gråta när jag fick se ett av dom underbara event rummen. Och mitt under den andra intervjun bad event managern tjejen att sluta fråga frågor för att han helt enkelt älskade mig och om jag bara passerade intervjun med the general manager för hela hotellet så var tjänsten min. Vilket jag gjorde!!! :D Kan inte minnas när jag var så här lycklig senast.

Så jag kommer arbeta som host för restaurangen samt jobba vid sidan av coordinatorn med att organisera dom mindre eventen i restaurangen. Det finns alla möjligheter som helst att gå på manager kurser under jobb tiden och han sa att det slutgiltiga målet är att få över mig till den stora event avdelningen där jag ska kunna jobba som event planner i slutändan. Jag är i sjunde himlen!!!!!

Jag kan inte få in det känns som en dröm. Men jag ska jobba för det ledande hotellet i hela världen! Jag är så fruktansvärt lycklig!!!!!

Känns som att alla dom där vakna nättera på golvet i ett rum jag knappt hade råd att betala i Australien finally pays off. Alla energy pills och red bull. Halvt slavande jobb jag inte hade tid med för för att kunna ha råd med mat för dagen och gratis jobbande blandat med exam man tog sig igenom med andan i halsen. I ett land där man glömde vad sömn betydde. Allt var värt det, och det visste jag hela tiden. Slutar man aldrig drömma, slutar man aldrig kämpa och ger man aldrig upp så får man allt man vill ha en dag. Detta är mitt första steg mot något stort I can feel it in my whole body!

När jag gick till intervjun uppklädd från top till tå kunde jag känna det i hela kroppen. Känna hur det skulle kännas när jag fått jobbet. Inte bara med någon avlägsen känsla. Jag kunde verkligen se hur jag skulle reagera, känna leendet breda sig över ansiktet och känna lyckan bubbla i kroppen. Jag kunde känna in i minsta detalj hur golvet skulle kännas under fötterna och något annat än ett jobb erbjudande fanns inte någonstans i min kropp. Jag kallar det tankens kraft och jag tror på det till hundra procent. Om du kan tro så mycket på något känna det med varje fiber i kroppen så Kan du inte misslyckas. Tro det eller ej men jag tror att fotbollen lärde mig detta från en tid för länge sedan. Men varje litet steg i livet har betydlese och varje erfarenhet blir till något att ta med sig in i framtiden.

Känns som att jag har drömt om en möjlighet som den här i hela mitt liv...


The Ritz

Hade min trial igår, tyckte det gick bra men sen vet man ju inte hur det gått för dom andra så svårt att säga. Dom skulle höra av sig idag eller imorgon.

Sen så fick jag ett telefonsamtal som fick mig att hoppa upp och ner av glädje! För några veckor sedan registrerade jag min CV på massa olika hotell i London. Och idag ringde dom från The Ritz och bokade en intervju med mig imorgon för en tjänst inom Events på hotellet. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant och jag som aldrig blir varken osäker på mig själv eller nervös inför intervjuer så känns det helt annorlunda denna gång! Bara att gå in på deras hemsida får mig att tänka "Men shit jag hör väl inte hemma där" jag blir hel skakis! Känns för bra för att vara sant!

Kommer ha tre intervjuer på raken, först med chefen för HR department sen med restaurang coordinatorn och slutligen med The General manager för hela hotellet. Nej men inte alls något att bli nervös över, jag kan ju bara få mitt dröm jobb imorgon. Känns som jag håller på att kvävas långsamt!











Gör detta till mina nya arbetsplats!!!!!!!!!!!!!

Saturday

Var ute och åt middag med Madhia och hennes kompisar igår. Däremot är det inte lätt att gå ut och äta med rika vänner, billigt får en annan nivå allt beror ju vad man gemför med... Så istället för tre rättersmiddag blev det två rättersmiddag på en "billig" restaurang. woho! Sen har jag aldrig förstått det hela ju mer du betalar för maten ju mindre mat får du!! vad är det för sjuk logik?? Går bara hand i hand med allt annat man upplevt att allt handlar om hur det ser ut från utsidan. Så uppenbarligen även maten även om man inte blir mätt så ser den ju väldigt fin ut på tallriken.

Efter det skulle jag egentligen åkt hem men jag och Madhia bestämmde oss för att åka till Bricklane och gå ut i stället, var tyvärr slagsmål eller något på vårt vanliga ställe så vi hamna någon annastans. Ingen trevlig syn.

Idag måste jag plugga, plugga till min trial imorrn. Det är tur att jag inet går i skolan längre motivationen är inte på topp!

Sen så har jag insett att jag inte nödvändigtvis behöver pengar för att ha råd med mat, detta kan jag faktiskt överleva utan. Men däremot behöver jag nya kläder så mycket att det är en nödsituatuon!!



If I were a boy

If I were a boy even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted
And go drink beer with the guys

And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
'Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home, to come home

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy




Saturday


Gårdagskvällen var galet rolig! Madhia kom in till London alldeles för sent så hon ställde in party kvällen med mig. Så vad gör man, Tänkte ju inte sitta hemma själv när ja redan fixat mig så jag gick ut själv istället. Och det blev hel lyckat :)

Saknar dock Sus och nu är det bara 3 dagar tills hon är tillbaka i London igen.

Ikväll ska jag dock träffa Madhia blir en lugn och tidig kväll har jag bestämt!











Friday

Ibland är livet märkligt, Ena dagen har man ingenting nästa dag är det för mycket! Har min trial på måndag, dessutom ringde killen jag träffade på tunnelbanan och sa att han eventuellt har ett möte åt mig på onsdag inom events. Och det slutar inte där hade även en telefon intervju med ett företag i Spanien. Som vill anställa mig dom erbjuder att betala flygresan och den första månadens boende är helt gratis om jag tar erbjudandet...! Har man rätt att klaga över dessa problem ?

Jag har bestämt mig för att satsa på min trial nu på måndag och ta allt därifrån. Så detta innebar att jag måste plugga i helgen! Dom har mejlat över massa information allt från restaurangens historia till detaljerade vinlistor. Då jag väldigt sällan befann mig på mina historie lektioner under skoltiden så är allt väldigt nytt och jag gillar inte historia bättre idag än vad jag gjorde då. Restaurangen går självklart tillbaka till 1800 talet och det är både kungar och gud vet allt som ska sitta inristat i hjärnan till på måndag. Men nu tar jag en paus för ikväll ska jag  träffa Madhia i Soho för en drink eller två.

Det är både charmigt och konstigt hur snabbt livet kan förändras på en dag i alla olika riktningar. Lika läskigt som det är hur mycket påverkan vissa människor har på ens liv.Hur en enda människa kan förändra så mycket. Du balanserar på bristningsgränsen hela tiden under vissa perioder en sekund från att bryta ut i tårar och undra varför han någonsin kom in i ditt liv. Hur allt som verkade så bra kunde förändras så snabbt. Stå mitt i något utan att varken kunna lämna eller riktigt stanna kvar heller. Ibland kan man älska någon för mycket för ens eget bästa.

But one day you will just let him go because life is too short to put energy on things that will always hurt you. 

Maybe just maybe he always needed you more then you will ever need him...



Now that you are out of my life,
I'm so much better,
You thought that I'd be weak without ya,
But I'm stronger,
You thought that I'd be broke without ya,
But I'm richer,
You thought that I'd be sad without ya,
I laugh harder,
You thought I wouldn't grow without ya,
Now I'm wiser,
You thought that I'd be helpless without ya,
But I'm smarter,
You thought that I'd be stressed without ya,
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without ya,
Sold nine million.

I'm a survivor
I'm not gonna give up
I'm not gon' stop
I'm gonna work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'
I'm a survivor
I'm not gonna give up
I'm not gon' stop
I'm gonna work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'

Thought I couldn't breathe without you,
I'm inhalin'
You thought I couldn't see without you,
Perfect vision,
You thought I couldn't last without ya,
But I'm lastin'
You thought that I would die without ya,
But I'm livin'
Thought that I would fail without ya,
But I'm on top,
Though it would be over by now,
But it won't stop,
You thought that I would self-destruct,
But I'm still here,
Even in my years to come,
I'm still gon' be here.


Intervjuer...

Intervjuer, intervjuer... tycker det är det enda jag gör just nu är så trött på det. Ibland vill jag bara slå mig själv tills jag bara tar ett jobb jag blir erbjuden istället för att bara leta vidare! Måste nog vara proffs på jobbintervjuer snart iaf...

Idag var jag dock på ännu en intervju och jag tror och hoppas att this is it! Verkade helt super! Var för en jätte fin restaurang och champange bar mitt i London som jag då ska jobba som receptionist för. Men dom har en hel event avdelning så han sa att om jag gör detta jobbet bra så finns det alla möjligheter i världen att få jobba där senare. YEY! mina magiska ord. Jag hade sån tur att han bott i Australien också och kände till alla företag jag jobbat med där så vi satt bara och prata om Australien i en halvtimme sen erbjöd han mig en trial nu på måndag :) Själv är jag van vid att gör man en trial bra så får man jobbet, lite annorlunda här. Det är jag och 10 andra som gör trial och bara en får jobbet. En tävling helt enkelt vilket jag tänker vinna :) Wish me good luck!

Imorrn ska jag leta lägenhet och sen ska jag ut på en salsa klubb på kvällen! fråga inte varför... Men kan ju va kul att prova nåt nytt HAHA!



Lycka

Nu kom ja precis tillbaka efter drinkar och middag med Madhia en perfekt onsdag eftermiddag. På söndag ska vi även gå på Wimbledon vilket ska bli super kul :)

Min andra intervju vet jag inte hur den gick, svarade på alla frågor och tycker inte jag kunde gjort det bättre men intervjuaren var så där stel och rörde inte en min bara hatar såna människor. Idag var ja på en andra intervju som ja redan fått en trial för i början på nästa vecka och imorgon har jag en annan intervju för ett jobb jag verkligen vill ha så jag håller tummarna.

Fick även se dålig lägenhetstandard på när håll igår när jag var och tittade på en lägenhet. Nu vet jag vad dom menar när dom säger att lägenheterna inte är som i Sverige. man kan få vad som helst! Jag är inte petig men jag är nästan helt säker på att det bodde råttor i madrassen! Letandet går vidare...

Annars så kan man sammanfatta mitt liv med att jag inte har något jobb, ingenstans att bo och har ingen aning om när mitt bankomatkort ska total vägra spotta ut pengar för jag har inte tittat hur mycket pengar jag har kvar på jag vet inte hur länge. Jag lever lite farligt ibland kan man säga... Och ändå jag är bara så där totalt lycklig. Var ute och sprang idag när det började ösa ner och jag vart dy blöt på precis hela kroppen det bara droppade vatten från ansiktet och jag kunde inte sluta le. Mitt liv är så underbart nu och jag älskar varje sekund.

Är inte det total lycka när man kan känna sån glädje i sitt liv fast man gentligen inte har någonting av "värde". Det är magiskt.

När vart livet omkretsat av pengar, makt och matriella saker. När slutade vi se dom där sakerna som verkligen har betydelse. Om man ser bort från det som är så uppenbart så kanske man hittar något man inte trodde fanns.







Söndag

Söndag kväll, ibland känns det som att tiden går så snabbt samtidigt som jag inte kan förstå att jag bara bott här i lite mer än 2 veckor.

Igår kväll träffade jag en annan svensk tjej, vi gick till Soho Bar och pratade hela kvällen, så en lugn lördags natt vilket kan vara skönt ibland.

Nu ska jag ut och springa lite då jag tänkte ta tag i mitt ohälsosamma liv igen!

Tänkte också säga ett sent GRATTIS till Lisa som fått jobb som flygvärdinna på Ryanair. Så länge som hon har drömt om det så kan det inte bli annat än super :D Så efter 5 veckors kurs i Tyskland kommer hon att flytta till London för att jobba vilket är helt FANTASTISKT !

Kolla in hennes blogg här: www.lovelythingsandme.blog.com


Stort Grattis till mitt Complicated Wreck :P


 


Frankrike

Följde med Sus till tunnelbanan klockan 5 imorse och nu är hon i Paris. Kan knappt fatta att det inte ens tar 3 timmar med tåg till Paris, Dit tänker jag åka över en helg helt klart!

Sen fick jag precis en överraskning, blev erbjuden jobb i Frankrike över sommaren från 9 Juli till sista September. Stanna i London 2 veckor till och sen åka till Frankrike?

Kom även in på båda utbildningarna jag sökt till hösten, i Dalarna... I en desperat reflexhandling slängde jag igen datan när jag läst ordet antagen. Inte direkt någon positiv reaktion. Jag insåg i det ögonblicket att jag inte alls kommer flytta till Dalarna och plugga i 2 år, det kanske är ett vettigt alternativ men it's just not me. Jag tror på att alltid följa sitt hjärta och göra det som är rätt för en själv utan att tänka efter för mycket. När det logiska tänkandet börjar så glömmer man vad man egentligen vill. Man ska alltid gå på första känslan i allt man gör. På något sätt kommer man hamna precis där man hör hemma om man bara går sin egen väg. 


"Climb every mountain, Ford every stream, Follow every rainbow till you find your dream."











Fashion show

YEY dom ringde imorse och jag har gått vidare till en second interview på måndag! :D SO HAPPY! I want this job so badly!

Annars så var Sus ännu gladare än mig, Hon gör sitt fashion internship hos Vivienne Westwood här i London och vart medbjuden till hennes fashion show i Ascot. High class! Hon fick även gå ner i deras rum med alla kläder och välja ut en klänning att låna så hon är den lyckligaste människan i världen just nu :)

Flyttade hem till Sus igår så nu har jag alla saker här, imorgon åker hon till Frankrike och jag ska börja leta lägenhet! Ikväll ska vi gå ut och äta och dricka gott vin sen blir det inte en allt för sen kväll då Sus ska upp vid ´5 tiden!

What more can I say, I'm just completely happy och älskar varje sekund av mitt liv just nu!


I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself what a wonderful world.










Jobbintervjuer

Var på två jobb intervjuer igår som båda gick bra. Har en trial på lördag till ett jobb jag inte är så där jätte intresserad av hoppas, hoppas på det andra jobbet dock som skulle passa mig super bra!

Är lite intressant att söka jobb i olika länder, hur intervjuerna fungerar! Här i London så är det inte mycket till intervju, dom tittar mest på ditt Cv och kommenterar till allt du gjort och vill veta varför du slutat på varje litet jobb du haft. Söker man jobb inom service yrke tex så frågar dom inte vad man tycker bra service är eller hur man reagerar i olika situationer etc. Dom tittar bara på om man har arbetet med det förrut och sen är den delen godkänd. Däremot lägger dom stor vikt på vad man har för framtidsplaner, hur man är klädd och hur man ser ut.

Har varit riktigt uppklädd med kostym jacka på varje intervju och klistrat på världens största vänligaste leende. Vilket har varit uppskattat. När det väl var en längre intervju så var det mer tester än frågor.

Nu regnar det ute igen, vaknade upp av att regnet smattrade mot fönstret vilket kan vara lite mysigt ibland. Idag ska jag försöka fixa med bankkonto och IN nummer.




Jobbsökande

Så vad ska man säga om gårdagen... Min trial gick super bra och jag fick jobbet, so far so good.

Tackade dock nej i en lite väl skrikande ton när jag bad dom dra åt helvete. Detta efter att jag insett att dom ljugit om både tjänsten och lönen. Bara för att få dom bästa sökande. Sen titta dom på mig och log som ja var nån liten oskyldig tjej dom kunde lura hur som helst. Det var droppen innan allt brast för mig.

Så nu e ja back on square one. Skulle haft 3 intervjuer idag dock men insåg att den ena var too far away så nu är jag nere på två. Får hoppas på en bättre dag än igår!

Värmen verkar hålla i sig och London är underbart. På fredag flyttar jag ut härifrån och lånar Sus lägenhet medan hon är borta i Frankrike och Danmark.











Trial

Efter att tackat nej till ytterligare ett jobb är det exakt en och en halvtimme kvar till min Trial...

Kan inte påstå att jag är nervös, jag vet inte vad jag är. Jag krossar alla fingrar jag har att dagen kommer bli lyckad och att jag får jobbet medan dom andra får gå hem och söka nytt. It has to be that way! Det känns lite som ett vinna eller försvinna ögonblick.

Annars så var jag och Sus och åt mexikanskt igår vilket alltid är lika gott, dock en stor besvikelse att Enchilladas fattades på menyn.

Solen har dock kommit tillbaka till London och jag njuter av varje ögonblick. Gillar denna stad mer och mer för varje dag som går. Kanske lite för mycket?


Saturday

Har nu tackat nej till två jobb för att satsa allt på min trial i nästa vecka... ren total dumhet eller att våga satsa? Ibland vet jag inte var skillnaden går.

Igår var jag och Sus i Brick Lane och hade en super kul kväll, började med middag hemma hos Sus med hennes nyinköpta barntallrikar från Ikea. Man får ju prioritera vad pengarna ska läggas på :)! sen började vi morgonen med traditionell English breakfast på café. me like!

Solen skiner faktiskt i London idag och jag håller tummarna för att regnet håller sig borta ikväll. Nu ska jag gå och göra mig i ordning innan jag ska bege mig till Sus för att träffa henne och Madhia för ytterligare en rolig kväll!

Sommaren är kort
Det mesta regnar bort
Men nu är den här
så ta för dig
Solen skiner, kanske bara idag.



















Intervjuer

Kom precis hem efter en intervju för ett jobb... eller en intervju var ju en liten underdrift. Mer två intervjuer och två test för en tjänst. Det gick dock bra och jag vart utvald för trial och ännu en intervju senare i veckan. Tydligen måste man passera sitt trial för att ha en chans att få jobbet. Ingen aning om vad jag kommer få göra ens det får jag veta på plats. Så nu är jag totalt kluven om jag ska ta det andra jobbet jag blivit erbjuden, att tacka nej till det bara för att det finns en liten chans att jag får det här jobbet kanske är för risky or what? är många till som vart utvalda till trial och nästa step så vet inte om dom oddsen känns super bra...

Annars så regnar det i London, inte så ovanligt har ja börjat märka.

Hoppas solen skiner där ni är :)


Tuesday

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera nu, har varit så mycket sen jag kom till London.


hade sådan tur att jag fick gratis hotell rum dom två första nätterna vid Paddington. Nu bor jag på ett "hostel" men det är mer som long term accomodation. Delar rum med två andra tjejer en från Spanien och den andra är från Asien. Trivs faktiskt med boendet och enligt mig inte allt för dyrt för att vara i zon 1.


Sen jag kom hit har jag umgåtts mest med Sus och ikväll ska vi ut till någon Wine bar med tre amerikanska tjejer som gör sin praktik till läkare här i London.


Har även hunnit med lite sightseeing och en spansk festival som var en stor besvikelse. Sevärdheterna avbröts dock av ösregn men det kanske hör till när man är i London.


Var även på en intervju igår inom reservations för en cabaret club i London. Har två till intervjuer inbokade denna vecka så jobb ska nog lösa sig hoppas jag!


Annars så trivs jag super i London och har en känsla att jag blir kvar här lite längre än planerat!













Service

Välkommen till verkligheten... Så känns det efter att levt med amerikansk service i nästan 2 månader. Och jag tror aldrig jag kommer få veta varför man ALLTID blir bättre än bra bemött i the US och varför dom ALLTID gör det där lilla extra när man kommer som gäst eller kund. Vart man än går! London not so much. Eller jag antar att detta är normalt och USA något slags fenomen.

Annars så njuter jag av sommaren i London och har än så länge inte sett det där omtalade Englands regnet. Jg håller tummarna för att det fortsätter så här!

Ikväll ska jag träffa Sus en gammal au pair kompis som precis också flyttat hit för att göra sitt internship. En väldigt rolig tillfällighet :)




On Sus B-Day

London Calling

Efter en lång, lång flygresa som näst intill kändes som en evighet inklämd i mitten raden kunde jag äntligen känna London under mina fötter! Det första jag tänkte när jag åkte tåget från Heathrow var en fundering om jag inte hade hamnat i Sverige iaf... Allt utanför fönstret såg ut som i Sverige. Sen insåg jag att det kanske inte är så konstigt då vi inte ligger så långt ifrån varandra på kartan. Jag är bara van att gå ut bland palmer, stränder, vågor och städer som ser helt annorlunda ut när jag åker någonstans. Jag åker helt klart väldigt långt bort när jag reser.

Avskedet i Californien var inte så kul. Väl på flygplatsen när jag hade kramat om Melissa så kom precis alla känslorna i hela världen på en gång och jag var inte långt ifrån att slänga biljetten för vinden och ta en taxi tillbaka till mitt rum. Detta hände dock aldrig utan jag gick som en zombie med tårar brännande innanför ögonlocken mot incheckning. Väl inne på terminalen brast det bara. Jag satt i princip och storgrät på golvet i terminalen så tårarna sprutade åt alla håll med en fullsatt omgivning.

Mitt där på terminalen omgiven av mina tårar kom det dock fram en kille som undra hur jag mådde egentligen. Efter att jag snyftat fram något obegripligt började vi prata och det hela slutade med att han gav mig sitt bokade hotell rum i London, så detta med att jag inte hade bokat hostel löste sig ju på bästa sätt. Ibland är det bra att vara oplanerad!

Innerst inne vet jag precis varför det är så svårt att lämna Cali det betyder så mycket för mig, precis allting. Jag kan inte sätta ord på det. Och när jag satt där och mådde som värst kunde jag inte låta bli att tänka "tänk om"... Tänk om jag aldrig åkt till Cali för 3 år sedan, vad annorlunda mitt liv skulle sett ut då! den resan ändrade hela mitt liv. Ett sånt där ögonblick som förändrade allt för alltid utan att jag hade en aning om det när det väl skedde. Det steget ändrade hela min verklighet.

Mit nya nummer: +44 78 2355 8159

...

Det är inte ens ett dygn kvar tills jag lämnar Kalifornien för andra gången, och jag vet inte hur man gör. Jag vet inte hur man tar avsked av Cali. Jag borde lärt mig nu, men jag har ingen aning.

Visste inte att det skulle kännas så fruktansvärt tomt och jobbigt. Det är bara för mycket minnen i luften. Detta stället gav mig så fruktansvärt mycket. Inte bara minnen av guld. Det gav mig allt jag någonsin kunde önska. Cali gav mig mer än jag någonsin kunde drömma om. Cali var inte bara ett år av galenskap och skratt som inte gick att ta död på. Det var inte bara det bästa året i mitt liv det var så mycket mer än så...

Det betyder mer för mig än jag kan förstå själv. Och att det skulle bli lätt att lämna detta, att det bara var en semester jag lätt kunde vända ryggen till borde jag ha förstått att det aldrig kunde bli.

Imorgon eftermiddag står jag på flygplatsen igen. Vänder ryggen till ett liv jag aldrig behövde lära mig att älska, ett liv jag älskade från första stund. första gången jag landade i San Francisco på väg mot något jag inte hade en aning om hur det skulle bli. Jag har alltid älskat Cali.


Rafe kom in till mig idag och sa hur mycket han skulle sakna mig och mitt hjärta brast i tusen bitar. Jag älskar den ungen så fruktansvärt mycket. Bara hans leende kan få hela min värld att lysa upp.

Det är bara timmar kvar och jag vet inte om jag vill spy eller gråta. Jag kommer inte kunna sova en blund i natt och jag vet inte hur jag ska kunna säga hej då till någon eller något. 

Kalifornien gav mig ett nytt liv, Hur kan jag lämna denna plats... igen.





RSS 2.0