War

Det är krig på Londons gator! Fick sluta tidigare från jobbet idag så jag skulle hinna hem så fort som möjligt, varenda affär i området stängdes ner då dom fått uppgifter om att "kriget" är på väg i denna riktning. Känns ju extra bra att jag börja jobba super tidigt imorgon bitti förhoppningsvis klarar jag mig undan kravallerna... PP!

Det är inbrott i affärer, bilar som brinner, plundrade lägenheter och uppror överallt i London. I'm staying in tonigt.




Sunday

Igår var det en award cermony på jobbet och det var helt galet stressigt och roligt på samma gång, nu är jag dock ledig två dagar i rad vilket ska bli skönt! Har varit så mycket att ta in första veckan att jag behöver andas ut.
Sus har varit hemma i Danmark hela helgen på hennes kompis bröllopp, men kommer hem ikväll. Känns tomt när man är van vid att ha någon att prata med varje dag.

Idag tänkte jag gå ut och springa och sen ska vi gå ut ikväll och ta några drinkar. Har även lyckats att städa en aning i lägenheten. Tyvärr är det bara 3 veckor kvar till vi blir bostadslösa och troligtvis kommer få sova i parken. Oh well det kunde varit värre...



Thursday

Denna veckan har ja varit busy, busy med jobb vilket känns otroligt roligt! :) Trivs jätte bra och tror jag verkligen kommer gilla att jobba med detta. Har 40 dagars training för att hinna lära mig alla delar av the operation inom event på hotellet. I'm really excited!

Annars så har London vädret kommit tillbaka vilket innebär regn, regn och regn! men värmen är kvar och jag klagar faktikst inte.

RSS 2.0