Jobbintervjuer

Var på två jobb intervjuer igår som båda gick bra. Har en trial på lördag till ett jobb jag inte är så där jätte intresserad av hoppas, hoppas på det andra jobbet dock som skulle passa mig super bra!

Är lite intressant att söka jobb i olika länder, hur intervjuerna fungerar! Här i London så är det inte mycket till intervju, dom tittar mest på ditt Cv och kommenterar till allt du gjort och vill veta varför du slutat på varje litet jobb du haft. Söker man jobb inom service yrke tex så frågar dom inte vad man tycker bra service är eller hur man reagerar i olika situationer etc. Dom tittar bara på om man har arbetet med det förrut och sen är den delen godkänd. Däremot lägger dom stor vikt på vad man har för framtidsplaner, hur man är klädd och hur man ser ut.

Har varit riktigt uppklädd med kostym jacka på varje intervju och klistrat på världens största vänligaste leende. Vilket har varit uppskattat. När det väl var en längre intervju så var det mer tester än frågor.

Nu regnar det ute igen, vaknade upp av att regnet smattrade mot fönstret vilket kan vara lite mysigt ibland. Idag ska jag försöka fixa med bankkonto och IN nummer.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0