Tomorrow

Man kan aldrig veta vad som kommer hända imorgon. Man vet aldrig vilka man kommer ha i sitt liv eller vilka som kommer försvinna. Man vet aldrig om dagen kommer sluta i floder av tårar eller i ett leende av lycka. Man kan aldrig veta vad som finns bakom nästa hörn och man kan aldrig ta någon för givet.

Det fanns en tid jag brukade vända ryggen till allt för att aldrig se bakåt. Det funkar inte så man måste kunna titta bakåt för att få en bättre framtid. Minnas dom där stunderna som fick dig att känna hur lyckan sipprade genom kroppen. Även om du aldrig kommer stå på samma ställe i livet igen och le åt samma saker så är det viktigt att minnas de ögonblick som en gång var hela din värld. Minnas dom stunder du hoppasdes för alltid skulle stanna kvar. Se tillbaka för att gå stadigare framåt. Alla dom där ögonblicken formar hur vi är idag, och den där lyckan vi lämnade bakom oss vet vi att även finns bakom något annat hörn i en annan form. För vi har en gång upplevt det.

"Var inte ledsen för att det är över, glädjs åt att det hände"

Och genom alla dom där minnena, alla upp och nedgångar, glädje stunder och tårar. I slutändan sparar du dom bästa bitarna och lämnar det andra någon annanstans. och går med stadiga steg mot nya upplevelser och stunder som tar luften ifrån dig när lyckan sipprar till kroppens alla hörn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0